zondag 15 november 2009

Wat een fantastische 5km van Sven!

Wat zat ik in spanning vanmiddag!Van te voren had ik al gezien dat Carl Verheijen niet zou starten vanmiddag, wegens griep en dat Sven zich ook niet geweldig voelde.
Er werd ook behoorlijk goed gereden, Zo reed Bob de Jong een hele goede 5km. Helemaal spannend werd het toen de commentatoren beweerden gehoord te hebben dat Sven niet voor de overwinning ging, al vond Martin Hersman dat niet zo geloofwaardig.

Sven was inderdaad niet in vorm en liet het initiatief over aan Bokko, die wel voorlag maar niet ver. Ik begon hem wel te knijpen, toen Sven een rondje 31 reed maar daarna leek hij terug te komen...met rondje 29.9. He toch nog een reservetankje? Daarna een rondje 29.2. De commentaren werden ineens anders..Bokko zou klop krijgen maar Bob de Jong? Bij het ingaan van de laatste ronde lag Sven nog zo'n 0.55 achter. Sven was echter los en reed 0.09 harder. Herbert D kreeg een rolberoerte..

Het was hierna de bedoeling de video te plaatsen. Dat gaat heel simpel in You tube maar bij de nos, Vandaar een link naar de pagina met het grootste deel van de rit
Klikken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten