maandag 18 augustus 2008

Een fijne strandwandeling

Gisteren had ik met een vriendin afgesproken om van Scheveningen naar Kijkduin te wandelen. H et begon al goed. Ik was later door strippenkaart perikelen. Viendinnetje belde ook al dat ze later was. Bleken we in de zelfde tram te zitten..

Eerst even een bakkie koffie, daarna met de honden aan de wandel. Ik had de tijd onderschat die het kost om de haven van Scheveningen om te lopen. Op Scheveningen mag je niet met de honden op het strand.

Na een uur bereikte we de duinen. We merkte dat we goed zaten bij de volgende afrit omdat er geweldig veel honden te zien waren.
Meteen toen we op het strand waren, begon het te regenen...Kijkduin werd daarom ook niet bereikt. We hebben nog wel wat gelopen en met de bal gespeeld, die Wolf prompt kwijtraakte omdat ie hem in de zee gooide. Hij vond al snel weer een nieuwe..
De eerste strantent die we bezochtte was stampvol, Wolf was al naar binnen geweest voor een aai van een onbekende en raakte zijn bal kwijt.
We gingen op de terugweg. De strandtent erna was lekker rustig. Chocolademelk met slagroom besteld. Gelukkig was het opgehouden met regenen zodat we buiten een sigaretje konden roken.
Daarna richting tram. Die liet op zich wachten. Tijd voor nog een peukje.

Ondanks de regen was het erg gezellig geweest.

Wolf wil spelen..


Wolf en Punk samen op zoek


Punk zit braaf

1 opmerking: